Υπηρεσίες πλήρης υποστήριξης για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

H Διαπίστευση (είναι τελείως διαφορετική έννοια από αυτή της Πιστοποίησης), αποτελεί ισχυρότατο εχέγγυο αξιοπιστίας και τεχνικής ικανότητας.

Η διαπίστευση είναι η επίσημη αναγνώριση από έναν αρμόδιο αναγνωρισμένο φορέα ο οποίος ονομάζεται οργανισμός διαπίστευσης (accreditation body), ότι ένας άλλος οργανισμός (π.χ. φορέας/εταιρεία πιστοποίησης, ελέγχου, επαλήθευσης, ή εργαστήριο μετρήσεων και δοκιμών) είναι ικανός να παρέχει συγκεκριμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες.

Η πιστοποίηση επαγγελματιών αποτελεί μια σύγχρονη και διεθνώς αναγνωρισμένη διεργασία με την οποία οι εργαζόμενοι μπορούν να αποδείξουν μέσω εξετάσεων, την επάρκειά τους με τρόπο δίκαιο, αντικειμενικό και αξιόπιστο.

Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ προσφέρει σε συνεργασία με φορείς Διαπίστευση/Πιστοποίηση επαγγελματιών (πιστοποίηση προσώπων) σε πλήθος ειδικοτήτων, που σχετίζονται με τον επισκευαστικό κλάδο

Μετά από 30 χρόνια πορείας στην Ελληνική αγορά το Ινστιτούτο είναι πλέον σε θέση να αναλαμβάνει  για λογαριασμό του εισαγωγέα ετήσιους ελέγχους ή άλλους, όπως επιβάλλεται από τον κατασκευαστή, ελέγχους των μελών του επίσημου δικτύου του εισαγωγέα βάσει των λειτουργικών προτύπων που αυτός έχει θεσπίσει.

Οι έλεγχοι γίνονται  με βάση τις δικές σας προδιαγραφές από στελέχη του Ινστιτούτου  ΙΔΕΕΑ πιστοποιημένα ως εσωτερικοί ελεγκτές από την IQMS Αγγλία. Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή πείρα σε θέματα επίσημων δικτύων αντιπροσώπων αυτοκίνητων αλλά και ανάπτυξης δικτύων.

Οι περιβαλλοντικοί έλεγχοι γίνονται σε συνεννόηση με την ενδιαφερόμενη επιχείρηση από στελέχη του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ πιστοποιημένα ως εσωτερικοί ελεγκτές από την IQMS Αγγλία. Τα στελέχη μας διαθέτουν πολυετή πείρα σε θέματα ανεξάρτητων συνεργείων. Ακόμη στελέχη μας μπορούν να αναλάβουν την περιβαλλοντική υποστήριξη των συνεργείων.

Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων – HMA – ΕΜΠΑ

Το Ινστιτούτο ΙΔΕΕΑ αναλαμβάνει την ορθή καταχώρηση της επιχείρησής σας στο ΗΜΑ καθώς και την έγκαιρη συμπλήρωση της Έκθεσης Αποβλήτων (Ε.Α.) στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων μετά τον ετήσιο έλεγχο. Ακόμη αναλαμβάνει την συμπλήρωση και για τα προηγούμενα χρόνια, εξασφαλίζοντας την ταυτοποίηση των δηλουμένων στοιχείων με αυτά που θα δηλώσουν οι εταιρίες συλλογής και μεταφοράς αποβλήτων που έχουν συλλέξει εντός του 2015 & 2016 τα παραγόμενα απόβλητα.

Το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου – ΙΔΕΕΑ, παραμένει ο μοναδικός εκπαιδευτικός οργανισμός στο χώρο του Αυτοκινήτου  επί  30 χρόνια.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες Τεχν. Μηχανικοί / Μηχ. Μηχανικοί θα αναλάβουν την ίδρυση αλλά και την τεχνική επίβλεψη νέων συνεργείων τόσο ως προς την μηχανολογική αλλά και ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Οι πολύπειροι συνεργάτες μας θα σας καθοδηγήσουν σωστά και νόμιμα μέχρι την τελική λειτουργία του

Ο τεχνικός ασφαλείας είναι πολύ σημαντικός για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία του συνεργείου σας. Συνήθως ο ίδιος ο ιδιοκτήτης τίθεται ως τεχνικός ασφαλείας αλλά αυτό είναι αρκετό;

Στο ερώτημα αυτό απαντάμε με μια επιτόπια συνάντηση ΄΄η μια τηλεδιάσκεψη. Αποκλειστικά γι’ αυτούς που έχουν ένα πιο έντονο αίσθημα ανησυχίας για αυτά που μπορεί να και να συμβούν.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια λειτουργίας είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε λύσεις μάρκετινγκ προκειμένου η επιχείρηση να μην είναι απλά βιώσιμη αλλά κερδοφόρα τόσο στην παροχή υπηρεσιών όσο και στην πώληση προϊόντων.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες του ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ αναλαμβάνουν την παράδοση της σκυτάλης από τον γονέα στα παιδιά του και εγγυόμαστε την ομαλή αυτή μετάβαση στην νέα κατάσταση πραγμάτων

Το ινστιτουτο ΙΔΕΕΑ έχει αναλάβει στο παρελθόν από πιλοτικά προγράμματα μετατροπών σε ΙΧ, ελαφρά φορτηγά μέχρι βαρέα οχήματα όταν δεν υπήρχε καν η απαιτούμενη νομοθεσία για την νομιμότητα αυτών των μετατροπών. Είμαστε πάντα έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε νέα πρόκληση για ειδικά αναπτυξιακά έργα που σχετίζονται με τα εναλλακτικά καύσιμα όπως το CNG / LPG / HV.

Πάνω από 6.000 Συνεργεία μέλη στο Newsletter μας

Γράψου και εσύ για να ενημερώνεσαι για τα Σεμινάρια και όλες τις Δράσεις του ΙΔΕΕΑ