Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης εκπαίδευσης

Σας παρέχει πλήρη υποστήριξη για την τεχνική κατάρτιση και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Περιλαμβάνει την Ολοκληρωμένη  διαχείριση εκπαίδευσης ή την Μερική διαχείριση εκπαίδευσης με φυσική παρουσία. Αυτή η εκπαίδευση μπορεί να προσφερθεί με Πανελλαδικά Επιτόπια διεξαγωγή.

Mε το I-training technology και το i – εκπαίδευση δίνουμε μορφή στην ιδέα της εκπαίδευσης

Απλά ξεφυλλίστε το …

Η εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση Webinar του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ ξεκίνησε πιλοτικά το 2015 και επί ενάμιση χρόνο εκπαίδευε τους ανεξάρτητους επισκευαστές στην νέα τάση εκπαίδευσης. Σήμερα υπό τις παρούσες συνθήκες είμαστε πιο έτοιμοι από Ποτέ και διενεργούμε από 3 μέχρι και 9 εκπαιδεύσεις τον μήνα σε διάφορες θεματικές ενότητες χτίζοντας όλο το γνωστικό κενό που η τεχνολογία δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια στους ανεξάρτητους επισκευαστές.

Απλά και εύκολα, χωρίς έξοδα μεταφοράς, από την άνεση του χώρου σας όπου κι αν βρίσκεστε, συμμετέχετε με φωνή, εικόνα και βίντεο μέσω διαδικτύου στα σεμινάρια που διεξάγονται ζωντανά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση, ακούγοντας τον εκπαιδευτή, έχοντας τη δυνατότητα συζήτησης και ερωτήσεων.

Εξειδικευμένη επιτόπια εκπαίδευση για στοχευμένο μικρό ή και μεγάλο αριθμό εκπαιδευομένων. Η ομάδα των εκπαιδευτών παραμένει όσο χρόνο χρειαστεί για την υλοποίηση του συμφωνημένου προς υλοποίηση προγράμματος.

Προσφέρουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες χρηματοδοτικής μίσθωσης (ενοικίαση) Εκπαιδευτικού Εξοπλισμού Διάγνωσης & Οχημάτων για την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης των εκπαιδευομένων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στις εγκαταστάσεις τεχνικής εκπαίδευσης περιλαμβάνονται πιστοποιημένες αίθουσες ΚΕΚ που θα σας φιλοξενήσουν κατά την διάρκεια των εκπαιδευτικών διαδικασιών.

Οι πρακτικές ασκήσεις πραγματοποιούνται συνήθως σε επιλεγμένους χώρους συνεργείων ή στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου ΙΔΕΕΑ επί της οδού Σαρανταπόρου 70 στο Χαλάνδρι ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες.

Περιλαμβάνει σεμινάρια στο Μάρκετινγκ και στη Διαφήμιση της επιχείρησής σας, Οργάνωση & λειτουργία Συνεργείου, Αύξηση διελεύσεων πελατών, Διαχείριση πελατών, Κοστολόγηση εργασιών, η Τέχνη Των Επιτυχημένων Διαπραγματεύσεων, Διαχείριση θυμού πελάτη.

Διαχρονική Υποστήριξη Πελατών (Υπηρεσίες  οργάνωσης και αξιολόγησης δικτύων – πρόγραμμα μυστικού επισκέπτη κ.α)

Επαγγελματικές Προωθητικές Υπηρεσίες

Στα πλαίσια υποστήριξης των πελατών μας, προσφέρεται μία on line Εφαρμογή αναζήτησης Κωδικών Βλαβών EOBD. Σήμερα είναι ίσως η μεγαλύτερη βάση κωδικών βλαβών στην Ευρώπη, σε άψογα ελληνικά είναι στην διάθεσή σας 24/7/365. (24ώρες το 24τετράωρο /7 ημέρες την εβδομάδα /365 ημέρες το χρόνο)

Περιλαμβάνεται DEMO 100 Τυποποιημένων Κωδικών EOBD & Κατασκευαστικών Κωδικών EOBD. Στην πλήρη έκδοση θα βρείτε πάνω 27.000 κωδικούς βλαβών. Ακόμη θα βρείτε πάνω από 1.800 κωδικούς Υβριδικών οχημάτων.

ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στην πλήρη έκδοση της εφαρμογής εφόσον είστε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας «ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ».

Πάνω από 6.000 Συνεργεία μέλη στο Newsletter μας

Γράψου και εσύ για να ενημερώνεσαι για τα Σεμινάρια και όλες τις Δράσεις του ΙΔΕΕΑ