Δωρεάν Ημερίδα Υποχρεώσεις Συνεργείων για το Ψηφιακό Μητρώο-Ψηφίστηκε

Αρχική/Σεμινάρια-Ημερίδες/Ημερίδες/Δωρεάν Ημερίδα Υποχρεώσεις Συνεργείων για το Ψηφιακό Μητρώο-Ψηφίστηκε
Φόρτωση Σεμινάρια-Ημερίδες

Δωρεάν Hμερίδα μέσω Υπολογιστή (Webinar)

Υποχρεώσεις Συνεργείων για το Ψηφιακό Μητρώο-Ψηφίστηκε

Παρασκευή 05/02/2021  17:00-19:00

Θεματολογία

Ψηφιακό Μητρώο Συνεργείων

Σκοπός της δημιουργίας του Ψηφιακού Μητρώου είναι η ανάπτυξη και η οργάνωση ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού συστήματος κεντρικής εποπτείας, ελέγχου και υποστήριξης των συνεργείων και υπεύθυνων τεχνιτών αυτών, των σταθμών οχημάτων, των πλυντηρίων, των λιπα-ντηρίων και των λοιπών συναφών εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης οχημάτων, καθώς και η συγκέντρωση, επεξεργασία και αποστολή αρμοδίως των στοιχείων των σχετικών ελέγχων.

Το ψηφιακό μητρώο αποτελεί μία υποχρεωτική και αναλυτική καταγραφή των συνεργείων καιτων υπευθύνων τεχνιτών που απασχολούνται στο συνεργείο.

Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων – ΗΜΑ

Το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων ή αλλιώς ΗΜΑ και η εφαρμογή του για τον κλάδο είναι πλέον γεγονός. Κάθε επιχείρηση επισκευής και συντήρησης οχημάτων έχει υποχρέωση να ενταχθεί στην εφαρμογή και να αρχίσει να την χρησιμοποιεί. Η δημιουργία του Ηλεκτρονικού Μητρώου Αποβλήτων συνιστά σήμερα παρά τις όποιες δυσκολίες μία σημαντική ποιοτική αλλαγή στην διαχείρισή τους.

Σίγουρα κάθε καινούργιο δημιουργεί πολλές απορίες και προβληματισμούς.

Όλες οι απαντήσεις και οι διευκρινήσεις στην ημερίδα του ΙΔΕΕΑ

Δίνεται Ονομαστική Βεβαίωση Παρακολούθησης

Kόστος Συμμετοχής

Δωρεάν για τους συνδρομητές της εφημερίδας το Συνεργείο του Αυτοκινήτου

*Γραφείτε και εσείς συνδρομητές στην Εφημερίδα “Το Συνεργείο του Αυτοκινήτου” ΕΔΩ για να επωφεληθείτε των προνομιακών τιμών.

Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής

Συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα δεξιά – σε κινητά τηλ. στο τέλος – της οθόνης ή επικοινωνήστε με το Ινστιτούτο Διαρκούς Επιμόρφωσης Επιχειρήσεων Αυτοκινήτου στα

2102825611

2106754419

dtp@ideea.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας